5 reacties op “Images tagged "amerongen"

 1. Na Dijkmans schoenen in Kaatsheuvel zijn wij weer in Waalwijk terecht gekomen waar wij 7 jaar geleden in een pracht pand zijn getrokken aan de Veerweg, onze trots!

  Tien jaar geleden alweer is onze zoon Krijn ( Cornelis Godefidus Dijkmans ) ons team komen versterken met 2 jaar later, zijn zus Maaike ( Maria Henriette Dijkmans ) wat dat betreft is op dit moment Dijkmans met een familie nog steeds volop aanwezig in de schoenen met de merken Bronx en Blink hebben we ons mag ik wel zeggen goed op de kaart gezet, iets waar we ook trots op zijn .

  Ik zelf ben al met het schoenenvak verbonden vanaf 16 jarige leeftijd (alweer 44 jaar)
  Overdag in het magazijn, verkopen, bezorgen, samen met vader & moeder de administatie en sprong bij waar het nodig was en Tonnie Kops en s’avonds de avond HBS .

  Het schoenen virus is dus al heel heel lang in onze familie aanwezig en we hopen dat dit nog lang zo blijft het is een hardwerkend vak met heel veel reizen op de het juiste moment proberen te scoren het is gewoon hollen voor stilstaan is geen tijd want is dje collega concurrent je voor maar het is een prachtig vak .

  Bezoek anders onze site http://www.BronxShoes.com kunnen jullie zien wat er van Dijkmans schoenen van de Hoogstraat 257 geworden is .
  Heel veel succes met deze site ziet er goed uit we zijn er trots op.

  Frits & Anita Dijkmans

 2. Zeer leuk om te zien waar mijn familie van afstamt!!
  Albert x Lieske zijn mijn grootouders. Nog steeds zo levendig als het maar zijn kan.
  Groetjes uit Geel!

 3. Mijn Moeder Flora Dykmans is op 19 april 2016 overleden. Zij was weduwe van Fernand Herteweg. Ze werd bijna 91 Jaar. Haar ouders Jos Dykmans (Turnhout29.08.1899- Wilrijk 24.02.1977) en Maria Thaels ( Geel 17.07.1899 -Antwerpen 16.10.1968) zijn gehuwd in Turnhout op 10 april 1924.
  De ouders van Jos Dykmans waren Jan dykmans en Maria Adriaanssen
  Groetjes.